Επίσκεψη των σπουδαστών της Αγροτικής Σχολής Open Mellon στην Terra Α.Ε.

krasi1_site
Τα δικά τους κρασιά παράγουν και φέτος οι «Αμπελουργοί-Οινολόγοι»
3 Νοεμβρίου 2017
Sxedia_Veltiwshs_site
Ημερίδα για τα «Σχέδια Βελτίωσης» στην Αγροτική Σχολή Open Mellon
15 Νοεμβρίου 2017

Επίσκεψη των σπουδαστών της Αγροτικής Σχολής Open Mellon στην Terra Α.Ε.

terra_site

Οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες των ειδικοτήτων «Τεχνικός Αμπελουργίας & Οινολογίας», «Τεχνικός Δενδροκομίας & εναλλακτικών δενδρωδών καλλιεργειών», «Τεχνικός Γαλακτοκομίας – Τυροκόμος» και «Στέλεχος επιχειρήσεων τυποποίησης, μεταποίησης και εμπορίας αγροτικών προϊόντων» του Αγροτικού ΙΕΚ Open Mellon, επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις της Terra Α.Ε., στη Λάρισα.

H TERRA A.E. είναι η μεγαλύτερη εταιρία γεωργικών παρελκομένων στην Ελλάδα. Κατασκευάζει ποιοτικά γεωργικά μηχανήματα, κυρίως φρέζες, άροτρα, καταστροφείς, ψεκαστικά και αρδευτικά συστήματα, ενώ είναι επίσης ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας στην Ελλάδα, μεγάλων Ευρωπαϊκών εργοστασίων (NEW HOLLAND, CASE IH & STEYR, YANMAR, IVECO, KUHN, KVERNELAND, ΜΧ, ARCUSIN). Έτσι είναι σε θέση να προσφέρει στους αγρότες την μεγαλύτερη σειρά γεωργικών παρελκομένων σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη εταιρία στην Ελλάδα με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις που καλύπτουν 10.000 τ.μ.

Οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις πιο πρόσφατες καινοτομίες στο χώρο της εδαφοκατεργασίας, της σποράς, της λίπανσης, της φυτοπροστασίας και της συλλογής της γεωργικής παραγωγής με συμβατικές τεχνολογίες και τεχνολογίες Γεωργίας Ακριβείας, αλλά και να γνωρίσουν από κοντά διαφόρους τύπους γεωργικών ελκυστήρων και μηχανημάτων στους χώρους της έκθεσης της εταιρείας. Παράλληλα, ενημερώθηκαν για το κόστος αγοράς και συντήρησης, καθώς και τις δυνατότητες χρηματοδότησης που παρέχονται.

Ευχαριστούν θερμά τον κ. Λευτέρη Προγκίδη, Διευθυντή Πωλήσεων, τον κ. Χρήστο Κολοβό, Επιθεωρητή Πωλήσεων και ιδιαίτερα τον κ. Αντώνη Ρούτσα, Διευθυντή Τεχνικής Υποστήριξης, για τη φιλοξενία, την εξαιρετική μετάδοση γνώσεων και τη διάθεση να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις των σπουδαστών.

Επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας TERRA A.E.: https://www.terra.com.gr

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ειδικότητες που υλοποιεί το Αγροτικό ΙΕΚ Open Mellon στο 2410551320, Παναγούλη 73 Λάρισα. Email info@iekopenmellon.gr ή στο www.iekopenmellon.gr