Φέτα από τους τυροκόμους του Αγροτικού ΙΕΚ Open Mellon

Tyrokomia_Omada
Γαλακτοκομία – Τυροκομία στο Αγροτικό ΙΙΕΚ Open Mellon
12 Σεπτεμβρίου 2018

Φέτα από τους τυροκόμους του Αγροτικού ΙΕΚ Open Mellon

feta_2018

Την παραγωγή Φέτας ολοκλήρωσαν οι σπουδαστές της ειδικότητας «Τεχνικός Γαλακτοκομίας – Τυροκόμος» του Αγροτικού ΙΕΚ Open Mellon.

Οι δευτεροετείς σπουδαστές και οι σπουδάστριες, στα πλαίσια του μαθήματος «Τυροκομία Ι» και με την επίβλεψη του εκπαιδευτή τους κου Μάριου Ευαγγέλου, είχαν την δυνατότητα να εφαρμόσουν στην πράξη την απαιτούμενη μεθοδολογία για την παρασκευή Φέτας που διδάσκονται κατά τη διάρκεια του εξάμηνου στην αίθουσα και στο εργαστήριο. Αναλυτικά, οι σπουδαστές:

  • Προχώρησαν σε όλους τους αναγκαίους ελέγχους και εργαστηριακές μετρήσεις του προς τυροκόμηση γάλακτος.
  • Ολοκλήρωσαν με επιτυχία το στάδιο της τυροκόμησης.
  • Συσκεύασαν το παραγόμενο τυρί και παρακολούθησαν την πρώτη φάση ωρίμανσής του.

Το Ι.ΙΕΚ Open Mellon το 1ο Αγροτικό ΙΕΚ στην Ελλάδα, κάνει πραγματικότητα τον συνδυασμό θεωρίας και πράξης. Ετοιμάζει τους σπουδαστές και σπουδάστριες του προκειμένου να ασκήσουν αποτελεσματικά το επάγγελμα που σπουδάζουν.

Επικοινωνήστε σήμερα στο 2410 551320 ή μέσω της ιστοσελίδας μας www.iekopenmellon.gr προκειμένου να ενημερωθείτε αναλυτικά για την ειδικότητα «Τεχνικός Γαλακτοκομίας – Τυροκόμος, που λειτουργεί το Αγροτικό Ι.ΙΕΚ Open Mellon