Στην ΤΡΙΚΚΗ Α.Ε ξεναγήθηκαν οι σπουδαστές της ειδικότητας «Τεχνικός Γαλακτοκομίας – Τυροκόμος»

adeies_ampelwnes
Ημερίδα με θέμα: Αμπέλι, μία πλήρως ελεγχόμενη καλλιέργεια
23 Μαΐου 2019
emfialwsh_site
Ολοκλήρωση πειραματικής διαδικασίας Οινοποίησης και Εμφιάλωση
3 Ιουνίου 2019

Στην ΤΡΙΚΚΗ Α.Ε ξεναγήθηκαν οι σπουδαστές της ειδικότητας «Τεχνικός Γαλακτοκομίας – Τυροκόμος»

site_triki_episkepsi19

Στο πλαίσιο του μαθήματος «Εξοπλισμός και Οργάνωση Βιομηχανίων Γάλακτος» οι σπουδαστές και σπουδάστριες του Β’ Εξαμήνου της ειδικότητας «Τεχνικός Γαλακτοκομίας – Τυροκόμος» επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της ΤΡΙΚΚΗ Α.Ε.

Με τη συνοδεία του εκπαιδευτή τους κου Ζήση Γιοβανόπουλου, αλλά και του Υπεύθυνου Παραγωγής του εργοστασίου κου Μάριου Ευαγγέλου, επίσης εκπαιδευτή του Ι.IEK Open Mellon, οι μελλοντικοί τυροκόμοι της Σχολής μας, ενημερώθηκαν για τα στάδια που ακολουθούνται στην παραγωγή των γαλακτοκομικών προϊόντων, και κυρίως για τον μηχανολογικό εξοπλισμό που διαθέτει η γαλακτοβιομηχανία.

Το Αγροτικό Ι.Ι.Ε.Κ Open Mellon στοχεύει στην εξειδίκευση των σπουδαστών και σπουδαστριών του και φροντίζει να τους εξοικειώνει με τις πραγματικές συνθήκες εργασίας, φέροντας τους σε επαφή με δυναμικές επιχειρήσεις του κλάδου που έχουν επιλέξει να απασχοληθούν.

Επικοινωνήστε σήμερα στο 2410 551320 ή μέσω της ιστοσελίδας www.iekopenmellon.gr προκειμένου να ενημερωθείτε αναλυτικά για την ειδικότητα «Τεχνικός Γαλακτοκομίας – Τυροκόμος», που λειτουργεί το Αγροτικό Ι.Ι.ΕΚ Open Mellon.