Συνεργασία του Αγροτικού IEK Open Mellon με το εργαστήριο ελέγχου τροφίμων Παρμακλή

xhmeiagleukous_synergazomaste
Συνεργασία του Αγροτικού IEK Open Mellon με το εργαστήριο Οινολογικών Αναλύσεων «Χημεία Γλεύκους»
26 Αυγούστου 2019
feta2019_site
Οι σπουδαστές του Αγροτικού ΙΕΚ Open Mellon τυροκομούν
14 Νοεμβρίου 2019

Συνεργασία του Αγροτικού IEK Open Mellon με το εργαστήριο ελέγχου τροφίμων Παρμακλή

parmaklis_synergazomaste

Στη σύναψη συνεργασίας με το πλέον εξειδικευμένο στο χώρο του τυροκομείου και γενικότερα των γαλακτοκομικών προϊόντων εργαστηρίου “Parmakli Laboratories”, προχώρησε το Αγροτικό ΙΕΚ Open Mellon.

Οι σπουδαστές και σπουδάστριες της ειδικότητας «Τεχνικός Γαλακτοκομίας – Τυροκόμος», θα έχουν τη δυνατότητα, να χρησιμοποιήσουν τις υποδομές της επιχείρησης τόσο κατά τη διάρκεια των εργαστηριακών μαθημάτων τους, αλλά και να υλοποιήσουν την Πρακτική τους Άσκηση.

Το εργαστήριο Ελέγχου Τροφίμων Παρμακλή, συνεργάζεται με περισσότερες από 120 τυροκομικές μονάδες, για λογαριασμό του ΕΛΟΓΑΚ. Είναι διαπιστευμένο από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ), σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ ISO 17025, για τη διεξαγωγή μικροβιολογικών εξετάσεων σε τρόφιμα και νερά, ώστε να θεωρείται σύμφωνα με τον Ε.Φ.Ε.Τ «Ιδιωτικό Εργαστήριο Επίσημου Ελέγχου Τροφίμων».

Το Αγροτικό ΙΕΚ Open Mellon είναι το πρώτο ΙΕΚ στην Ελλάδα που δραστηριοποιήθηκε και συνεχίζει να προσφέρει εξειδικευμένα, σπουδές μόνον σε ειδικότητες που σχετίζονται με τον Αγροδιατροφικό τομέα.

Κάλεσε σήμερα στο 2410551320 ή ενημερώσου μέσω της ιστοσελίδας μας www.iekopenmellon.gr σχετικά με την ειδικότητα «Τεχνικός Γαλακτοκομίας – Τυροκόμος».

Επίσημη ιστοσελίδα της Parmakli Laboratories https://www.parmaklislab.com