Το Αγροτικό ΙΕΚ Open Mellon στο Κτήμα Κυρ Γιάννη

kefalotyri_site2019
Παραγωγή Κεφαλοτυριού στο τυροκομείο του Αγροτικού Ι.ΙΕΚ Open Mellon
18 Ιουνίου 2019

Το Αγροτικό ΙΕΚ Open Mellon στο Κτήμα Κυρ Γιάννη

kiryianni2019

Εκπαιδευτική εκδρομή στο Κτήμα Κυρ Γιάννη, στο Γιαννακοχώρι Νάουσας, πραγματοποίησαν οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες της ειδικότητας «Τεχνικός Αμπελουργίας & Οινολογίας».

Οι αυριανοί αμπελουργοί-οινολόγοι του Αγροτικού Ι.ΙΕΚ Open Mellon στη Λάρισα, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν από το προσωπικό του κτήματος στους αμπελώνες που καλύπτουν 580 στρέμματα, και να ενημερωθούν για τις καλλιεργητικές πρακτικές που εφαρμόζονται στο ξινόμαυρο και τις άλλες ποικιλίες των αμπελώνων. Παράλληλα ξεναγήθηκαν στους χώρους του οινοποιείου και του εντυπωσιακού κελαριού παλαίωσης των κρασιών.

Οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες, καθώς και η Δ/νση του Αγροτικού ΙΕΚ Open Mellon ευχαριστούν θερμά το προσωπικό του κτήματος για την φιλοξενία και ιδιαίτερα τον κο Στέλλιο Μπουτάρη, Διευθύνων Σύμβουλο της Κυρ-Γιάννη Α.Ε. για τον χρόνο που διέθεσε μεταφέροντας την τεχνογνωσία και επιχειρηματική του εμπειρία στους σπουδαστές μας.

Το Ι.ΙΕΚ Open Mellon το πρώτο Αγροτικό ΙΕΚ στην Ελλάδα, κάνει πραγματικότητα τον συνδυασμό θεωρίας και πράξης. Ετοιμάζει τους σπουδαστές και σπουδάστριες του προκειμένου να ασκήσουν αποτελεσματικά το επάγγελμα που σπουδάζουν.

Επικοινωνήστε σήμερα στο 2410 551320 ή στο info@iekopenmellon.gr προκειμένου να ενημερωθείτε αναλυτικά σχετικά με την ειδικότητα του «Τεχνικού Αμπελουργίας & Οινολογίας» που λειτουργεί το Αγροτικό Ι.ΙΕΚ Open Mellon και κερδίστε έκπτωση προεγγραφής 40% για τα τμήματα Σεπτεμβρίου.