Εγκατάσταση εξοπλισμού τυροκόμισης στο ΙΕΚ Open Mellon

kozani_site
Οι σπουδαστές του ΙΕΚ Open Mellon στην Παραγωγή
21 Ιουνίου 2016
eleftheria_ypotrofia
Παροχή υποτροφίας από την «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» για σπουδές στο ΙΕΚ
10 Ιουλίου 2016

Εγκατάσταση εξοπλισμού τυροκόμισης στο ΙΕΚ Open Mellon

synergasia_idk_site

Η «INOX DESIGN kateris A.E.» ανέλαβε τον σχεδιασμό και εγκατάσταση του απαιτούμενου εξοπλισμού τυροκόμισης στο Εργαστήριο του ΙΕΚ Open Mellon, με στόχο την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών των σπουδαστών και σπουδαστριών της ειδικότητας «Τεχνικός Γαλακτοκομίας – Τυροκόμος».

Το ΙΕΚ Open Mellon το 1ο ΙΕΚ στην χώρα που παρέχει αποκλειστικά σπουδές στον Αγροδιατροφικό τομέα, επενδύει στην εργαστηριακή άσκηση των σπουδαστών του και παρέχει όλα τα μέσα προκειμένου να ασκήσουν αποτελεσματικά το επάγγελμα που σπουδάζουν.

Η εγκατάσταση της μονάδας σε πλήρη εξέλιξη, θα επιτρέπει την παραγωγή όλων των τύπων τυριών, επιτρέποντας στους σπουδαστές να εξασκηθούν με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο, αφού θα έχουν τη δυνατότητα να χειρίζονται όλο τον εξοπλισμό που διαθέτουν μικρού και μεσαίου μεγέθους τυροκομικές μονάδες. Σε συνδυασμό με τις συνεργασίες που αναπτύσσει το ΙΕΚ Open Mellon με επιχειρήσεις της περιοχής, όπου εξασφαλίζεται η συμμετοχή των σπουδαστών στην παραγωγική διαδικασία, οι σπουδαστές και σπουδάστριες, εφαρμόζουν πλέον στην πράξη με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο τις γνώσεις που αποκτούν κατά τη διάρκεια της θεωρητικής τους κατάρτισης.

Η «INOX DESIGN kateris A.E.» αποτελεί σήμερα μια καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής μηχανημάτων, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της βιομηχανίας – βιοτεχνίας τα τελευταία 35 χρόνια. Τα τελευταία 15 χρόνια έχει εξειδικευτεί στο τομέα των ανοξείδωτων κατασκευών και της υποστήριξης κατασκευής βιομηχανικών έργων και ειδικότερα στο σχεδιασμό – κατασκευή μηχανημάτων και εξοπλισμού για βιομηχανίες τροφίμων.

Η δραστηριότητα της εταιρείας εκτείνεται τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στην αγορά του εξωτερικού. Ειδικότερα τα τελευταία χρόνια έχει αναλάβει και έχει υλοποιήσει πρότυπα έργα, που αποτελούν και απόδειξη των δυνατοτήτων της εταιρείας, καθώς και την εγκυρότητα και την πληρότητά της.

Κύριο μέλημα της «INOX DESIGN kateris A.E.», είναι η πλήρης ανάπτυξη και αναμόρφωση οποιασδήποτε μονάδας γάλακτος – τροφίμων σε σύγχρονη και ανταγωνιστική, σύμφωνα πάντα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Επίσημος ιστοτόπος της εταιρείας: http://www.inoxdesign-gr.com