Εγκατάσταση Οπωρώνα Πυκνής Φύτευσης

feta_2018
Φέτα από τους τυροκόμους του Αγροτικού ΙΕΚ Open Mellon
18 Δεκεμβρίου 2018
site_proeggrafes_2019_1
Τo 1ο Αγροτικό ΙΕΚ στην Ελλάδα με Νέες Ειδικότητες και 40% έκπτωση προεγγραφής!
17 Μαΐου 2019

Εγκατάσταση Οπωρώνα Πυκνής Φύτευσης

palmeta

Οι σπουδαστές της ειδικότητας «Τεχνικός Δενδροκομίας και Εναλλακτικών Δενδρωδών Καλλιεργειών» του Αγροτικού Ι.ΕΚ Open Mellon, ολοκλήρωσαν την εγκατάσταση οπωρώνα πυκνής φύτευσης μηλιάς και αχλαδιάς στο Πρότυπο Εκπαιδευτικό Αγρόκτημα της σχολής.

Με την καθοδήγηση των εκπαιδευτών τους Δρ. Ελένης Καλορίζου και Χρήστου Παναγούλη ολοκλήρωσαν όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη δημιουργία γραμμικής παλμέτας εντατικού χαρακτήρα με πολλαπλασιστικό υλικό που χορήγησε η εταιρεία emphyton (www.emphyton.gr). Το Πρότυπο Εκπαιδευτικό Αγρόκτημα του ΙΕΚ Open Mellon έκτασης 20 στρεμμάτων, αποτελεί ένα πραγματικό εργαλείο στην επαγγελματική κατάρτιση και πρακτική άσκηση των σπουδαστών μας.

Το Ι.ΙΕΚ Open Mellon το μοναδικό Αγροτικό ΙΕΚ στην Ελλάδα, κάνει πραγματικότητα τον συνδυασμό θεωρίας και πράξης. Ετοιμάζει τους σπουδαστές και σπουδάστριες του προκειμένου να ασκήσουν αποτελεσματικά το επάγγελμα που σπουδάζουν.

Επικοινωνήστε σήμερα στο 2410 551320 ή μέσω της ιστοσελίδας μας www.iekopenmellon.gr προκειμένου να ενημερωθείτε αναλυτικά για την ειδικότητα «Τεχνικός Δενδροκομίας και Εναλλακτικών Δενδρωδών Καλλιεργειών», που λειτουργεί το Αγροτικό Ι.ΙΕΚ Open Mellon.