Οι σπουδαστές του Αγροτικού ΙΕΚ Open Mellon τυροκομούν

parmaklis_synergazomaste
Συνεργασία του Αγροτικού IEK Open Mellon με το εργαστήριο ελέγχου τροφίμων Παρμακλή
12 Σεπτεμβρίου 2019
2020_Xeimerino_kladema
Χειμερινό κλάδεμα στον Αμπελώνα του Αγροτικού ΙΕΚ Open Mellon
28 Φεβρουαρίου 2020

Οι σπουδαστές του Αγροτικού ΙΕΚ Open Mellon τυροκομούν

feta2019_site

Νέο σπουδαστικό έτος και οι σπουδαστές και σπουδάστριες της ειδικότητας «Τεχνικός Γαλακτοκομίας – Τυροκόμος» του Αγροτικού ΙΕΚ Open Mellon, ολοκλήρωσαν την παραγωγή παραδοσιακής Φέτας.

Οι δευτεροετείς σπουδαστές και σπουδάστριες, με την καθοδήγηση του εκπαιδευτή τους κου Μάριου Ευαγγέλου, Διευθυντή Παραγωγής της ΤΡΙΚΚΗ Α.Ε., είχαν την δυνατότητα να εφαρμόσουν στην πράξη την απαιτούμενη μεθοδολογία για την παρασκευή Φέτας στο εργαστήριο του Αγροτικού ΙΕΚ Open Mellon.

Το μικρό τυροκομείο του ΙΕΚ Open Mellon, διαθέτει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό που επιτρέπει την παραγωγή όλων των τύπων τυριών. Οι σπουδαστές εξασκούνται με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο σε όλη τη διάρκεια των μαθημάτων τους, αφού έχουν τη δυνατότητα να χειρίζονται όλο τον εξοπλισμό που είναι εγκατεστημένος σε μικρού και μεσαίου μεγέθους τυροκομικές μονάδες.

Το Ι.ΙΕΚ Open Mellon το 1ο Αγροτικό ΙΕΚ στην Ελλάδα, κάνει πραγματικότητα τον συνδυασμό θεωρίας και πράξης. Ετοιμάζει τους σπουδαστές και σπουδάστριες του προκειμένου να ασκήσουν αποτελεσματικά το επάγγελμα που σπουδάζουν.

Επικοινωνήστε σήμερα στο 2410 551320 ή μέσω της ιστοσελίδας μας www.iekopenmellon.gr και ενημερωθείτε αναλυτικά για την ειδικότητα «Τεχνικός Γαλακτοκομίας – Τυροκόμος», στο Αγροτικό Ι.ΙΕΚ Open Mellon.