Τεχνικές Οινοποίησης για τους σπουδαστές του IEK Open Mellon

elearning_iek
Εκπαίδευση από Απόσταση για τους σπουδαστές του Αγροτικού ΙΕΚ Open Mellon
31 Μαρτίου 2020
kaseri_20_1
Οι Τυροκόμοι του Αγροτικού ΙΕΚ Open Mellon παράγουν Κασέρι
12 Ιουνίου 2020

Τεχνικές Οινοποίησης για τους σπουδαστές του IEK Open Mellon

oinopoihsh2020_site

Οι σπουδαστές και σπουδάστριες της ειδικότητας «Τεχνικός Αμπελουργίας & Οινολογίας» του Αγροτικού Ι.ΙΕΚ Open Mellon, συνεχίζουν τις πειραματικές οινοποιήσεις.

Ακόμη ένα μέρος του γλεύκους που προήλθε από την παραγωγή του πρότυπου εκπαιδευτικού αμπελώνα του Αγροτικού Ι.Ι.Ε.Κ. Open Mellon, και το οποίο είχε ψυχθεί σε θερμοκρασία -18 βαθμών κελσίου, αποψύχθηκε με σκοπό την οινοποίηση του.

Οι σπουδαστές θα έχουν σε αυτό το στάδιο των μαθημάτων τους τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν οινολογικά πρόσθετα όπως ειδικά στελέχη ζυμών, θρεπτικά άλατα και ένζυμα, να πραγματοποιήσουν τις απαιτούμενές βασικές μετρήσεις στο Εργαστήριο της Σχολής, αλλά και πιο σύνθετες όπως πτητική οξύτητα, ζυμώσιμα σάκχαρα, πρωτεϊνική και τρυγική σταθεροποίηση, στο εργαστήριο Χημεία Γλεύκους του εκπαιδευτή τους κου Κοσμά Χαρισμανίδη ο οποίος υποστηρίζει τους σπουδαστές.

Στο Αγροτικό Ι.ΙΕΚ Open Mellon σπουδάζεις επάγγελμα. Εκπαιδεύεσαι σε πραγματικές συνθήκες και προετοιμάζεσαι για μια σίγουρη και επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία. Επικοινώνησε σήμερα για σπουδές στην ειδικότητα «Τεχνικός Αμπελουργίας & Οινολογίας» στο 2410551320 ή στο info@iekopenmellon.gr, www.iekopenmellon.gr