Τρύγος 2019 – Πειραματική Οινοποίηση

kaseri_20_1
Οι Τυροκόμοι του Αγροτικού ΙΕΚ Open Mellon παράγουν Κασέρι
12 Ιουνίου 2020

Τρύγος 2019 – Πειραματική Οινοποίηση

summer_winemaking1

Οι σπουδαστές και σπουδάστριες της ειδικότητας «Τεχνικός Αμπελουργίας & Οινολογίας» του Αγροτικού Ι.ΙΕΚ Open Mellon, ολοκλήρωσαν την οινοποίηση του γλεύκους που προήλθε από την παραγωγή του έτους 2019, του Πρότυπου Εκπαιδευτικού Αμπελώνα του Αγροτικού Ι.Ι.Ε.Κ. Open Mellon.
Το γλεύκος είχε ψυχθεί σε θερμοκρασία -18 βαθμών κελσίου με σκοπό την οινοποίηση και τον πειραματισμό καθ’ όλη τη διάρκεια υλοποίησης των μαθημάτων.
Είχαν προηγηθεί διαδοχικές οινοποιήσεις με αντίστοιχες αποψύξεις μέρους του, με στόχο οι σπουδαστές και σπουδάστριες να δούνε πρακτικά όλα τα στάδια της αλκοολικής ζύμωσης, μέχρι την διαύγαση και την εμφιάλωση.
Στο Αγροτικό Ι.ΙΕΚ Open Mellon εκπαιδεύεσαι σε πραγματικές συνθήκες και προετοιμάζεσαι για μια σίγουρη και επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία. Επικοινώνησε σήμερα για σπουδές στην ειδικότητα «Τεχνικός Αμπελουργίας & Οινολογίας» στο 2410551320 ή στο info@iekopenmellon.gr, www.iekopenmellon.gr.