Χειμερινό κλάδεμα στον Αμπελώνα του Αγροτικού ΙΕΚ Open Mellon

feta2019_site
Οι σπουδαστές του Αγροτικού ΙΕΚ Open Mellon τυροκομούν
14 Νοεμβρίου 2019
logo_eoppep1
Παράταση Υποβολής Αιτήσεων Συμμετοχής στις εξετάσεις Πιστοποίησης Αποφοίτων ΙΕΚ και ΣΕΚ
16 Μαρτίου 2020

Χειμερινό κλάδεμα στον Αμπελώνα του Αγροτικού ΙΕΚ Open Mellon

2020_Xeimerino_kladema

Οι σπουδαστές της ειδικότητας «Τεχνικός Αμπελουργίας & Οινολογίας», και στο πλαίσιο του μαθήματος «Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα», ολοκλήρωσαν το Χειμερινό Κλάδεμα του Πρότυπου Εκπαιδευτικού Αμπελώνα, που διαθέτει το Αγροτικό ΙΕΚ Open Mellon.

Με την καθοδήγηση και την επίβλεψη των εκπαιδευτών τους, οι σπουδαστές κατά τη διάρκεια του κλαδέματος, επιδίωξαν μια ικανοποιητική σχέση μεταξύ βλάστησης και καρποφορίας, με σκοπό την άριστη σχέση μεταξύ ποιότητας και ποσότητας της παραγωγής.

Το Αγροτικό ΙΕΚ Open Mellon το πρώτο ΙΕΚ στην Ελλάδα που παρέχει σπουδές αποκλειστικά και μόνο στον Αγροδιατροφικό τομέα, κάνει πράξη την εφαρμοσμένη εκπαίδευση. Συνδυάζει θεωρητική κατάρτιση και πρακτική εφαρμογή στο μοναδικό στη Θεσσαλία Πρότυπο Εκπαιδευτικό Αγρόκτημα, παρέχοντας τη δυνατότητα στους σπουδαστές να εφαρμόζουν τις νέες γνώσεις στην πράξη, από την επόμενη κιόλας ημέρα.

Επικοινωνήστε σήμερα στο 2410 551320 ή μέσω της σελίδας μας www.iekopenmellon.gr προκειμένου να ενημερωθείτε αναλυτικά για τα προγράμματα σπουδών στον αγροτικό χώρο που προσφέρει το Αγροτικό ΙΕΚ Open Mellon.